۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم
سرخط خبرها

انتشار چهره شکارچی خانه وحشت | از این مرد شکایت دارید به پلیس اطلاع دهید + عکس

  • کد خبر: ۹۶۶۶۲
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶
انتشار چهره شکارچی خانه وحشت | از این مرد شکایت دارید به پلیس اطلاع دهید + عکس
بازپرس محمد وهابی، بازپرس جنایی تهران مجوز انتشار تصویر بدون پوشش سعید را صادر کرده تا دختران و زنانی که در خانه وحشت زندانی و موفق به فرار شده‌اند برای شکایت به شعبه دوم دادسرای جنایی یا اداره دهم پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، از روز پانزدهم آذر و پس از افشای اسرار خانه وحشت پایتخت که در آن دختری به قتل رسیده و ۲ دختر دیگر پس از ماه‌ها زندانی بودن در آنجا نجات یافته‌اند، تحقیقات در این پرونده ادامه دارد.

متهم اصلی پرونده جوانی ۳۳ساله به نام سعید است که با معرفی خود به‌عنوان مأمور پلیس، دختران فراری را فریب داده و به خانه‌اش در حوالی خیابان قزوین می‌کشاند و به ‌همراه خواهرش آنها را زندانی می‌کرد. پیدا شدن جسد نایلون‌پیچ یک دختر در این خانه که حدود ۴ماه از قتل او می‌گذشت، احتمال اینکه افراد دیگری نیز قربانی این متهم شده باشند را قوت می‌بخشید و برای کشف راز قتل این دختر، سعید و خواهرش با دستور قاضی محمد وهابی، بازپرس دادسرای جنایی تهران در اختیار مأموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفتند، اما سعید همچنان مدعی است قاتل نیست.

از سوی دیگر تحقیقات در این پرونده برای رفع ابهامات موجود ادامه دارد.

یکی از ابهامات هویت همان دختری است که حدود ۴ماه جسدش در خانه وحشت بود.

با توجه به اینکه جسد دچار فساد نعشی شده و زمان زیادی از مرگ می‌گذشته است چهره او قابل شناسایی نبود. در این شرایط تحقیقات ادامه داشت تا اینکه در خانه وحشت شماره تلفنی به‌دست آمده که متعلق به زنی ساکن مشهد است.

این در حالی است که دختران نجات یافته از خانه وحشت می‌گفتند مقتول لهجه مشهدی داشته است. با شماره تلفنی که در خانه وحشت به‌دست آمده، حالا زنی در این شهر شناسایی شده که می‌گوید دخترش اوایل اردیبهشت ماه ناپدید شده است.

این زن در تحقیقات چنین گفته است: دخترم به نام محبوبه متولد سال۶۸ بود و از اردیبهشت ماه ناپدید شد و پس از چند روز با من تماس گرفت و گفت در تهران است. او گفت در خانه یک مأمور پلیس است و حتی گوشی را به‌دست آن مرد داد و او با من تلفنی صحبت کرد.

مرد جوان می‌گفت در یک مسافرخانه کار می‌کند و گفت دخترم در خانه او زندگی می‌کند و به من اطمینان داد که حال دخترم خوب است و مشکلی برایش پیش نخواهد آمد. این نخستین و آخرین تماس تلفنی من و دخترم بود و از آن پس دیگر خبری از دخترم نداشتم.

گفته‌های این زن با همه اطلاعاتی که از سعید به‌دست آمده همخوانی دارد و با این حال بازپرس جنایی دستور آزمایش دی ان‌ای صادر کرده تا مشخص شود که آیا جسد کشف شده در خانه وحشت دختر این زن است یا نه.

سرهنگ قلابی

تحقیقات پلیس همچنین نشان می‌دهد که شکارچی دختران فراری خودش را به طعمه‌هایش، سرهنگ میلاد فتوحی معرفی می‌کرده است.

از سوی دیگر با توجه به کشف مدارک شناسایی پیدا شده در خانه وحشت این موضوع مطرح شده که دختران و زنان زیادی قدم در این خانه گذاشته‌اند.

سعید به آنها می‌گفته که در خانه دوربین مداربسته نصب کرده و زمانی که خارج از خانه است آنها را کنترل می‌کند. در غیاب او نیز خواهرش نقش مراقبت از زندانیان خانه وحشت را برعهده داشته است.

انتشار چهره شکارچی خانه وحشت | | از این مرد شکایت دارید به پلیس اطلاع دهید + عکس

در این شرایط بازپرس محمد وهابی، بازپرس جنایی تهران مجوز انتشار تصویر بدون پوشش سعید را صادر کرده تا دختران و زنانی که در خانه وحشت زندانی و موفق به فرار شده‌اند برای شکایت به شعبه دوم دادسرای جنایی یا اداره دهم پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.

افرادی که طعمه سعید شده و فریب او را خورده‌اند می‌توانند با اطمینان خاطر شکایت خود را مطرح کنند چراکه هیچ‌گونه اتهامی علیه آنها وارد نیست و مشکلی برایشان به‌وجود نخواهد آمد ضمن آنکه مشخصاتشان محفوظ خواهد ماند.

منبع: همشهری

اینجا بخوانید سعید ایروانی قاتل و آدم ربا کیست؟ + ماجرای آدم ربایی دختران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->