شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

انتشار چهره شکارچی خانه وحشت | از این مرد شکایت دارید به پلیس اطلاع دهید + عکس

  • کد خبر: ۹۶۶۶۲
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶
انتشار چهره شکارچی خانه وحشت | از این مرد شکایت دارید به پلیس اطلاع دهید + عکس
بازپرس محمد وهابی، بازپرس جنایی تهران مجوز انتشار تصویر بدون پوشش سعید را صادر کرده تا دختران و زنانی که در خانه وحشت زندانی و موفق به فرار شده‌اند برای شکایت به شعبه دوم دادسرای جنایی یا اداره دهم پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، از روز پانزدهم آذر و پس از افشای اسرار خانه وحشت پایتخت که در آن دختری به قتل رسیده و ۲ دختر دیگر پس از ماه‌ها زندانی بودن در آنجا نجات یافته‌اند، تحقیقات در این پرونده ادامه دارد.

متهم اصلی پرونده جوانی ۳۳ساله به نام سعید است که با معرفی خود به‌عنوان مأمور پلیس، دختران فراری را فریب داده و به خانه‌اش در حوالی خیابان قزوین می‌کشاند و به ‌همراه خواهرش آنها را زندانی می‌کرد. پیدا شدن جسد نایلون‌پیچ یک دختر در این خانه که حدود ۴ماه از قتل او می‌گذشت، احتمال اینکه افراد دیگری نیز قربانی این متهم شده باشند را قوت می‌بخشید و برای کشف راز قتل این دختر، سعید و خواهرش با دستور قاضی محمد وهابی، بازپرس دادسرای جنایی تهران در اختیار مأموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفتند، اما سعید همچنان مدعی است قاتل نیست.

از سوی دیگر تحقیقات در این پرونده برای رفع ابهامات موجود ادامه دارد.

یکی از ابهامات هویت همان دختری است که حدود ۴ماه جسدش در خانه وحشت بود.

با توجه به اینکه جسد دچار فساد نعشی شده و زمان زیادی از مرگ می‌گذشته است چهره او قابل شناسایی نبود. در این شرایط تحقیقات ادامه داشت تا اینکه در خانه وحشت شماره تلفنی به‌دست آمده که متعلق به زنی ساکن مشهد است.

این در حالی است که دختران نجات یافته از خانه وحشت می‌گفتند مقتول لهجه مشهدی داشته است. با شماره تلفنی که در خانه وحشت به‌دست آمده، حالا زنی در این شهر شناسایی شده که می‌گوید دخترش اوایل اردیبهشت ماه ناپدید شده است.

این زن در تحقیقات چنین گفته است: دخترم به نام محبوبه متولد سال۶۸ بود و از اردیبهشت ماه ناپدید شد و پس از چند روز با من تماس گرفت و گفت در تهران است. او گفت در خانه یک مأمور پلیس است و حتی گوشی را به‌دست آن مرد داد و او با من تلفنی صحبت کرد.

مرد جوان می‌گفت در یک مسافرخانه کار می‌کند و گفت دخترم در خانه او زندگی می‌کند و به من اطمینان داد که حال دخترم خوب است و مشکلی برایش پیش نخواهد آمد. این نخستین و آخرین تماس تلفنی من و دخترم بود و از آن پس دیگر خبری از دخترم نداشتم.

گفته‌های این زن با همه اطلاعاتی که از سعید به‌دست آمده همخوانی دارد و با این حال بازپرس جنایی دستور آزمایش دی ان‌ای صادر کرده تا مشخص شود که آیا جسد کشف شده در خانه وحشت دختر این زن است یا نه.

سرهنگ قلابی

تحقیقات پلیس همچنین نشان می‌دهد که شکارچی دختران فراری خودش را به طعمه‌هایش، سرهنگ میلاد فتوحی معرفی می‌کرده است.

از سوی دیگر با توجه به کشف مدارک شناسایی پیدا شده در خانه وحشت این موضوع مطرح شده که دختران و زنان زیادی قدم در این خانه گذاشته‌اند.

سعید به آنها می‌گفته که در خانه دوربین مداربسته نصب کرده و زمانی که خارج از خانه است آنها را کنترل می‌کند. در غیاب او نیز خواهرش نقش مراقبت از زندانیان خانه وحشت را برعهده داشته است.

انتشار چهره شکارچی خانه وحشت | | از این مرد شکایت دارید به پلیس اطلاع دهید + عکس

در این شرایط بازپرس محمد وهابی، بازپرس جنایی تهران مجوز انتشار تصویر بدون پوشش سعید را صادر کرده تا دختران و زنانی که در خانه وحشت زندانی و موفق به فرار شده‌اند برای شکایت به شعبه دوم دادسرای جنایی یا اداره دهم پلیس آگاهی تهران مراجعه کنند.

افرادی که طعمه سعید شده و فریب او را خورده‌اند می‌توانند با اطمینان خاطر شکایت خود را مطرح کنند چراکه هیچ‌گونه اتهامی علیه آنها وارد نیست و مشکلی برایشان به‌وجود نخواهد آمد ضمن آنکه مشخصاتشان محفوظ خواهد ماند.

منبع: همشهری

اینجا بخوانید سعید ایروانی قاتل و آدم ربا کیست؟ + ماجرای آدم ربایی دختران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->